Apparaten en accessoires
Gevulde veggieslakken
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Matzeballen
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Asperge-langoustine terrine
10u.
Baba met rum
Geen beoordelingen
Vastensoep
30min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Crème anglaise
15min